PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (2023)

Download eenvoudig, GRATIS en nieuwste PDF-e-boeken

Menu

 • Thuis
 • Categorieën
  • Kunst boeken
  • Kinderboeken
  • Christelijke boeken
  • Kookboeken
  • Onderwijs
  • Gezondheid
  • Geschiedenis
  • Uitgaven 2019
  • Komt uit in 2020
  • Romantiek
 • Neem contact met ons op
 • DMCA
 • Privacybeleid

WELKOM IN DE BIBLIOTHEEK!!!
Wat zoek je Boek "De eerste twee regels van leiderschap" ? Klik op "Lees nu PDF" / "Download", krijg het GRATIS, registreer 100% eenvoudig. U kunt al uw boeken GRATIS een maand lang lezen en ontvangt de nieuwste boekmeldingen. SCHRIJF NU IN!

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (1)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Hoe buitengewone resultaten te bereiken met klasse Hoe kunt u uw leiderschapsresultaten verbeteren vanaf nu? De eerste twee regels van leiderschap: wees niet dom, wees geen eikel, biedt een duidelijk pad naar betere resultaten en meer werkplezier voor de leider en de mensen die hij leidt. Geschreven voor de leider die geweldige dingen wil doen, maar wordt overweldigd door de complexiteit van het leiden, het is een boek met een heel eenvoudige boodschap: denk goed na over je beslissingen en zorg voor je team. The First Two Rules of Leadership: Don't be Stupid, Don't be a Jerk, geschreven door bestsellerauteur David Cottrell, biedt beproefde leiderschapsstrategieën die de tand des tijds doorstaan ​​- die je allemaal vandaag nog in de praktijk kunt brengen tot positieve resultaten. De besproken principes zijn van toepassing op bedrijven in elke branche, maar ook op scholen, ziekenhuizen, kerken en zelfs huizen. Door de twee regels in de titel van het boek te volgen, verbeter je het moreel, verminder je het personeelsverloop, vergroot je je eigen werkplezier en heb je veel meer plezier in het leiden. Leid met vertrouwen en klasse Neem betere beslissingen en ontwikkel synchronisatie in uw team Coach slim, ga om met slechte presteerders en concentreer u op wat echt belangrijk is Luister naar uw team, moedig positieve prestaties aan en val zelfgenoegzaamheid aan U kunt uw team leiden om buitengewone resultaten te behalen! De eerste twee regels van leiderschap: Wees niet dom, wees geen klootzak geeft je de deskundige tips en trucs die je nodig hebt om je team met waardigheid en respect te behandelen, zodat jullie allemaal kunnen genieten van de voordelen van winnen met klasse.

Productdetails :

Genre : Bedrijfseconomie
Auteur : David Cottrell
Uitgever : John Wiley & Zonen
Uitgave : 01-08-2016
Bestand : 165 pagina's
ISBN-13 : 9781119282808

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (2)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Productdetails :

Genre : Overheidspublicaties
Auteur : Jon W.Blades
Uitgever :
Uitgave : 1986
Bestand : 146 pagina's
ISBN-13 :UIUC:30112104104382

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (3)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

De grootste managers ter wereld lijken weinig met elkaar gemeen te hebben. Ze verschillen in geslacht, leeftijd en ras. Ze gebruiken enorm verschillende stijlen en richten zich op verschillende doelen. Maar ondanks hun verschillen hebben geweldige managers één gemeenschappelijk kenmerk: ze aarzelen niet om vrijwel elke regel te overtreden die door conventionele wijsheid als heilig wordt beschouwd. Ze geloven niet dat iemand met voldoende training alles kan bereiken waar hij naar op zoek is. Ze proberen mensen niet te helpen hun zwakheden te overwinnen. Ze negeren consequent de gouden regel. En ja, ze spelen zelfs favorieten. Dit geweldige boek legt uit waarom. Marcus Buckingham en Curt Coffman van de Gallup Organization presenteren de opmerkelijke bevindingen van hun enorme diepgaande studie van geweldige managers in een grote verscheidenheid aan situaties. Sommigen hadden leidinggevende functies. Anderen waren supervisors in de frontlinie. Sommigen zaten in Fortune 500-bedrijven; anderen waren belangrijke spelers in kleine, ondernemende bedrijven. Wat hun situatie ook was, de managers die uiteindelijk de focus van Gallup's onderzoek werden, waren altijd degenen die uitblonken in het omzetten van het talent van elke werknemer in prestaties. In de krappe arbeidsmarkten van vandaag concurreren bedrijven om de beste werknemers te vinden en te behouden, waarbij ze gebruik maken van salaris, secundaire arbeidsvoorwaarden, promoties en training. Maar deze goedbedoelde inspanningen missen vaak het doel. De eerstelijnsmanager is de sleutel tot het aantrekken en behouden van getalenteerde medewerkers. Het maakt niet uit hoe genereus zijn salaris is of hoe beroemd zijn opleiding ook is, het bedrijf dat geen geweldige eerstelijnsmanagers heeft, zal eronder lijden. Buckingham en Coffman leggen uit hoe de beste managers een medewerker selecteren op talent in plaats van op vaardigheden of ervaring; hoe ze verwachtingen voor hem of haar stellen - ze definiëren de juiste resultaten in plaats van de juiste stappen; hoe ze mensen motiveren - ze bouwen voort op de unieke sterke punten van elke persoon in plaats van te proberen zijn zwakheden te verhelpen; en ten slotte hoe geweldige managers mensen ontwikkelen -- ze vinden de juiste persoon voor elke persoon, niet voor de volgende trede op de ladder. En misschien wel het belangrijkste: dit onderzoek -- dat aanvankelijk duizenden verschillende enquêtevragen opleverde over het onderwerp de mening van werknemers -- leverde uiteindelijk de twaalf eenvoudige vragen op die ervoor zorgen dat de sterkste afdelingen van een bedrijf zich onderscheiden van de rest. Dit boek presenteert voor het eerst deze essentiële meetlat en bewijst het verband tussen de mening van werknemers en productiviteit, winst, klanttevredenheid en het verloop. Er zijn essentiële prestatie- en loopbaanlessen voor managers op elk niveau, en het beste van alles is dat het boek u laat zien hoe u ze kunt toepassen op uw eigen situatie.

Productdetails :

Genre : Bedrijfseconomie
Auteur :Marcus Buckingham
Uitgever : Simon en Schuster
Uitgave : 05-05-1999
Bestand : 279 pagina's
ISBN-13 : 9780684852867

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (4)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Gebaseerd op 30 jaar advieservaring, biedt dit unieke boek een concreet programma om te floreren in gevaarlijke tijden. Aan de hand van voorbeelden, casestudy's, richtlijnen en werkbladen legt dit vader en zoon-team uit hoe uitzonderlijke leiders en bedrijven de dreiging van een economische ineenstorting hebben omgezet in een kans op nieuwe niveaus van succes.

Productdetails :

Genre : Leiderschap
Auteur : Emmett C. Murphy
Uitgever : Prenticezaal
Uitgave : 2002
Bestand : 248 pagina's
ISBN-13 : Maateenheid:39015055920998

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (5)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Productdetails :

Genre : Investeringen
Auteur : Instituut van gecharterde financiële analisten
Uitgever :
Uitgave : 1978
Bestand : 652 pagina's
ISBN-13 : NWU:35556003055274

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (6)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Een vergelijkend onderzoek waarin wordt besproken hoe nationale leiders in zes westerse democratieën, Australië, Canada, Frankrijk, Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten, worden genomineerd voor het hoogste ambt in hun land. De combinaties van methoden die elk land gebruikt om hun leiders te nomineren, worden beschreven. De tekst benadrukt dat de meeste nationale leiders een lange leertijd hebben gehad in verschillende openbare ambten - soms na verschillende pogingen - voordat ze daadwerkelijk werden genomineerd voor het hoogste openbare ambt van het land. Uit de tekst blijkt steeds vaker dat opiniepeilingen, televisie en professioneel campagnemanagement in alle zes de landen een grotere rol spelen in het leiderschapsselectieproces. Dit boek zal interessant zijn voor studenten van hogescholen en afgestudeerden en faculteiten in vergelijkende regeringen, politieke partijen en openbare aangelegenheden en zowel academische als openbare bibliotheken.

Productdetails :

Genre : Politicologie
Auteur : James W. Davis
Uitgever : Groenhout
Uitgave : 20-08-1998
Bestand : 240 pagina's
ISBN-13 : Maateenheid:39015047102721

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (7)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Productdetails :

Genre :
Auteur : Donald C. Bacon
Uitgever :
Uitgave : 1995
Bestand : 650 pagina's
ISBN-13 : Maateenheid:49015002885714

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (8)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Productdetails :

Genre :
Auteur : Sarah Ellen Archer
Uitgever :
Uitgave : 1973
Bestand : 774 pagina's
ISBN-13 UCAL: C2941578

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (9)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Deze bewerkte collectie bevat 12 originele essays over congreshervorming en -verandering door enkele van de meest vooraanstaande congresgeleerden van dit moment. De essays onderzoeken de uitdagingen waarmee het Congres wordt geconfronteerd en omvatten onderwerpen als hervormingen van commissies en leiders, veranderingen in regels en procedures, hervorming van de begroting en externe druk om hervormingen door te voeren.

Productdetails :

Genre : Politicologie
Auteur : James A.Thurber
Uitgever : CQ-Roll Call Groepsboeken
Uitgave : 1995
Bestand : 244 pagina's
ISBN-13 : Maateenheid:39076001678841

PDF Download gratis De eerste twee regels van leiderschap (10)

eBoek downloaden

BOEKUITTREKSEL:

Productdetails :

Genre : Wet
Auteur : Verenigde Staten. Congres
Uitgever :
Uitgave : 1977
Bestand : Pagina's
ISBN-13 :UIUC:30112099135540

© 2014 - 2022, LibraryofBook.com. Alle rechten voorbehouden.

PDF, EPUB, TUEBL, MOBI EN AUDIOBOEKEN

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Rob Wisoky

Last Updated: 21/11/2023

Views: 6041

Rating: 4.8 / 5 (48 voted)

Reviews: 87% of readers found this page helpful

Author information

Name: Rob Wisoky

Birthday: 1994-09-30

Address: 5789 Michel Vista, West Domenic, OR 80464-9452

Phone: +97313824072371

Job: Education Orchestrator

Hobby: Lockpicking, Crocheting, Baton twirling, Video gaming, Jogging, Whittling, Model building

Introduction: My name is Rob Wisoky, I am a smiling, helpful, encouraging, zealous, energetic, faithful, fantastic person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.